header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

MHCL behaalt succes bij 10e Ameland Adventurerun

Nieuws afbeelding 16-12-2013 Voor de tweede keer in successie deed een team van MHCL mee aan de Ameland Adventure run. Ook dit evenement staat dit jaar in het teken van Serious Request.
Zaterdag 14 december stond de zware 10 kilometer over en door de bossen, duinen, strand en wegen rondom pet pitoreske plaatsje Nes op het programma. Voor deze 10e jubileum editie was de belangstelling en het aantal deelnemers extra groot.

Dat hockeyers die gewend zijn aan teamprestaties ook individueel goed uit de voeten kunnen, wisten we al van vorig jaar. Dit jaar deden de echte toppers daar nog een schepje bovenop: Want Tom en Fabian moesten weliswaar in het recreantenvak starten, direct na de wedstrijdlopers, maar ze passeerden tijdens de run de ene na de andere wedstrijd deelnemer.
Tom had echt vleugels en verbeterde zijn eigen toptijd van vorig jaar met ruim 2 minuten en finishte als 10e in  de toptijd van 41'14" en liet daarmee het overgrote deel van de wedstrijdlopers het nakijken. Chapeau!

PS. Wellicht een tip voor de wedstrijdlopers die minder presteerden: Ga eens een jaartje intensief hockeyen en doe dan als recreant mee aan de volgende Ameland Adventurerun, wellicht levert dat een beter resultaat op. Wij zijn volgende editie in ieder geval weer van de partij.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Gerelateerde nieuwsberichten

Daar staan we voor!
Seizoen 2024-2025 en opzeggen


 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden