header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Wel Winnen Hè

Nieuws afbeelding 15-1-2014 Wat zeg je als coach vlak voor een spannende wedstrijd tegen je sporters? Wat doe je als trainer als de training voor geen meter loopt? En hoe ga je als bestuurder om met lastige ouders?

Ben jij trainer, coach, begeleider, bestuurslid of scheidsrechter? Dan is "Wel winnen, hè!” (voor vrijwilligers) een leuke en inspirerende voorstelling voor jou. Deze voorstelling gaat over het versterken van sportclubs en het begeleiden van (jeugdige) sporters. Hoe kun je met elkaar een cultuur neerzetten waardoor prestaties verbeteren, sportiviteit toeneemt, meer pubers lid blijven en het aantal vrijwilligers groeit?
 

Het verhaal dat deze avond wordt gebracht, is gestoeld op praktijkervaringen van topcoaches en onderbouwd met jarenlang wetenschappelijk onderzoek. In de voorstelling spelen o.a. Bas Grevelink (Comedy Train, musical Joseph) en Ewald van Kouwen (aanvoerder van de beweging Positief Coachen).

De voorstelling is op 22 januari in de Harmonie in Leeuwarden en duurt van 20.00 tot 21.20 uur (zonder pauze). De inloop is vanaf 19.30 uur.
Zie http://www.veiligsportklimaat.nl/theatervoorstellingen


Gerelateerde nieuwsberichten

Daar staan we voor!
Seizoen 2024-2025 en opzeggen


 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden