header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Nieuw bij MHCL: Narrowcasting

Nieuws afbeelding 13-3-2014 Sinds de TV was uitgevonden, kennen we BROADcasting. Vanaf nu maakt MHCL ook kennis met NARROWcasting. Want op het grote scherm in het clubhuis draait vanaf nu ons eigen programma, met alle informatie die we voor de club interessant en relevant vinden. Een deel van die informatie vindt je al op de website, maar die is dus nu ook groot in het clubhuis te vinden en zo veel mogelijk toegespitst op kijkers. Zo wordt het trainingsschema van de betreffende dag op doordeweekse dagen getoond  en in het weekend het wedstrijdschema van de betreffende dag.
Ook kunnen we er foto's en video's op laten zien en is er ruimte voor sponsoren. Leuk om eens te proberen: hockey tweets die je plaatst, bijvoorbeeld met de uitslag van je wedstrijd, waarin je "#mhcleeuwarden" opneemt, worden automatisch getoond.
De komende periode zullen we nog de nodige veranderingen en verbeteringen doorvoeren om het systeem nog beter te kunnen gebruiken. Daarvoor zoeken we overigens nog één of enkele redacteurs, die het leuk vinden om korte artikelen te schrijven, of foto's of video fragmenten te maken en plaatsen. heb je interesse of weet je iemand, stuur dan een reactie naar [email protected].

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Gerelateerde nieuwsberichten

Daar staan we voor!
Seizoen 2024-2025 en opzeggen


 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden