header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Weekendstremming Drachtsterweg vrijdagavond 16/5 t/m maandagmorgen 19/5

Nieuws afbeelding 15-5-2014

Van vrijdag 16 mei 19.00 uur tot en met maandag 19 mei 6.00 uur is de Drachtsterbrug in Leeuwarden afgesloten voor gemotoriseerde voertuigen.

Verkeer dat Leeuwarden in en uit wil rijden, wordt omgeleid via de Wâldwei en Overijsselseweg/Goutum. Dit geldt ook voor inwoners van Zuiderburen/Hempens Tearns. Inwoners van Goutum kunnen via de westelijke entree (bij Campanile/McDonalds) de wijk in en uit. Fietsers kunnen wel via de bestaande fietslus Leeuwarden in en uit fietsen.

Voor gasten van MHCL betekent dat dat zij zaterdag en zondag rekening moeten houden met omleidingen en extra drukte: houd daarmee rekening met het bepalen van de reistijd!
  • Verkeer uit de richting Harlingen heeft geen last van de werkzaamheden.
  • Verkeer uit de richting Heerenveen heeft geen last van de wegafsluiting, maar houd rekening met wat extra reistijd ivm extra drukte op de zuidelijke rondweg.
  • Verkeer uit de richting Groningen-Drachten merkt dat de afslag Leeuwarden-Oost is afgesloten en wordt omgeleid via knooppunt Werpsterhoek en de Overijsselseweg. Houd rekening met extra reistijd. Ook de terugreis wordt omgeleid.

Voor meer informatie zie: www.vrij-baan.nl/nieuws-en-publicaties/4-%E2%80%93-7-april-weekendstremming-drachtsterweghttp://www.vrij-baan.nl/sites/leeuwarden.nl/files/images/adver_2e_weekend_drachtsterweg.pd


Bijlage

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Gerelateerde nieuwsberichten

Daar staan we voor!
Seizoen 2024-2025 en opzeggen


 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden