header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Zondag 25 mei: Viva la super sunday / UPDATE

Nieuws afbeelding 13-5-2014 Het kon natuurlijk niet uitblijven, want de meer dan geslaagde Super Sunday waarmee we vorig jaar het seizoen afsloten, verdiende navolging. En dat wordt niet zomaar een Super Sunday, maar een heel bijzonder die je gewoon niet mag en wilt missen.
Het is niet alleen de laatste competitiezondag van seizoen 2013/2014, maar het zijn ook de laatste wedstrijden op onze huidige velden, want in juni gaat alles op de schop, zodat we in september van start kunnen gaan met maar liefst 3 nieuwe velden.
Je laatste kans dus ook om zelf nog even te genieten van deze vertrouwde stugge, snelle 'gras'mat, of te genieten van het spel en de spanning van één van de spelende teams, want alle teams spelen thuis.
Deze mediterrane slotdag 2013/2014 is helemaal 'italian style', inclusief het buffet. Wellicht de gelegenheid om een glas prosecco te drinken op een van de kampioenen die de club rijk is en zo lekker in de stemming voor de zomervakantie te komen.
Schrijf je tijdig in voor het buffet, zodat we er met z'n allen, jong en oud, een geweldige dag van kunnen maken, want ook ouders van jeugdleden, junioren en jongste jeugd zijn meer dan welkom.

Voor de jeugd is er een speciale attractie en een clinic voor de D, E en F jeugd. Deelnemers aan de clinic verwachten we om 16:00 bij het hoofdveld. Kom allemaal in je geel/zwarte wedstrijdtenue, dan starten we samen met de lustrumcommissie de clinic op spectaculaire wijze!

Alle kampioenen van dit seizoen (zaal en veld) worden om 18:30 uur verwacht voor de 'huldiging der kampioenen'.

Noteer 25/5 dus in je agenda en geef je op voor het Italiaanse buffet via [email protected] (kosten € 10,- p.p. kinderen tot 12 jaar € 5,-) Opgave is mogelijk tot uiterlijk 22/5.

Arrivederci


Bijlage

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Gerelateerde nieuwsberichten

Daar staan we voor!
Seizoen 2024-2025 en opzeggen


 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden